Uppfödarkommittén arbetar med frågor som rör uppfödare av rasen Tysk Schäferhund.

Uppfödarkommittén startades i slutet av februari 2021 

Där blev Margaretha Eliasson tillfrågade att vara sammankallande i denna kommitté. 

Vi som nu sitter i kommittén är:
Sammankallande: Margaretha Eliasson Kennel Olexius tillsammans med sin man Mats Eliasson.
Som ledamot i kommittén är:
Laila Sundin som har Kennel Betas ihop tillsammans med sin man Pär Sundin.
Constanze Pilgram har Kennel von Mohave tillsammans med Peter Rogge.

Tillsammans har vi över 100 Års Erfarenhet. Vi har aldrig tvekat en sekund på att det måste finnas en länk mellan CS och Schäferuppfödarna, detta har saknats i många år.

Vårt mål är att lyssna, diskutera och vara en stark röst för oss uppfödare. 

En stor nyhet och satsning som sker är att alla uppfödare som blir medlemmar får ge sina valpköpare gratis medlemskap i Schäferhundklubben.
Målet och förhoppningen är ju självklart att det blir ett positivt år för den nya medlemmen och att man förblir medlem när ”gratisåret” går ut. 

En annan stor nyhet en helt fantastisk valpfolder som är på 32 sidor! Den innehåller allt valpköparen behöver veta från att valpen kommer hem med råd och tips om mat, träning, hundens olika faser, och lite tips och råd vad man kan göra. Man kan säga att den var mer som en handbok för hundägare, så otroligt mycket bra info som uppfödare kan skicka med valpköparen. Den handboken kommer alla medlemmar i uppfödargruppen att få gratis att ge till sina valpköpare, tanken är då att man skriver ut den själv eller skickar den via mail eller varför inte båda delarna. 

Vi ser detta som ett ypperligt tillfälle att få göra sin röst hörd som uppfödare av schäfer, där man kan vara med att påverka viktiga beslut om utvecklingen av vår ras och allt som rör uppfödning samt kommer få ta del i seminarier, konferenser, föreläsningar mm. 

Tveka inte, Bli medlem du med! 

INGEN KAN GÖRA ALLT , MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT! 

Mvh Uppfödarkommittén

Har du frågor: Kontakta: uppfodare@schaferhundklubben.se